Valoa syksyn pimeyteen

Huikoo!

 

…tällainen cuppi tällä kertaa… Alkukauden osanottajaennätys; 106 lähtijää ja todella positiivista oli se, että myös ensikertalaisia kurkoilijoita ja yösuunnistajia oli mukana monta!

Aikkuu241

Loppujen lopuksi ei juuri uutta tähtitaivaan alla eli tuttuja nimiä kärkisijoilla. Kärkimiesten vauhdit olivat toki melkoiset, vaikka suo ja vihreä pusikko hiukan menoa hillitsivätkin. Nuorimman Saaren kohdalla risut jopa ihan konkreettisesti pysäyttivät hetkeksi, onneksi vauriot taisivat jäädä vain hetkellisiksi ja marginaalisiksi.

Kurkoissa gubbe-Saari piti nuoremmat kurissa ja takanaan. Karjalaisen Teemu sentään löi kolmossijallaan kiilan Saaren perheen välienselvittelyyn.

Kettusen Heikki ennätti gubberadalta ensimmäisenä maaliin, vaikka ykkösrasti hiukan herättikin ihmetystä. Ainakin näin raportoi rastivalvoja Hutteri. Ennakkosuosikkina Liuhan Jari tarjosi tiukan vastuksen, mutta lopun pieni virhe maksoi juuri ne puuttuvat sekunnit. Jonekselta ei tällä kertaa (pienestä epäilystä huolimatta 😉 ) löytynyt kortilta muuta, kuin oikeat leimat kolmossijan arvoisesti. Neljäs oli kurkottarien ylivoimainen ykkönen Marttiina Joensuu.

Helpon elämän kiersi vauhdikkaimmin Hytösen Jussi…mutta sitä ei voi ihan kunnolla laskea, sen verran raju oli kotikenttäetu, joten vähintäänkin moraalinen ykkönen oli Sanna Kauppinen

Aikkuu345

 

Lopputulokset radoittain ja väliajat hajonnoittain.
Jos et saa heti väliajoista selväsi miksi sinut on hylätty olet sössinyt jonkin keskusrastinen leimauksista.

 

Kartat: Kurko, Gubbe ja Helppo Elämä.

 

Kaikista varoituksista ja huomautuksista huolimatta hylkyjä tuli aika paljon ja juuri siksi, että oli kierretty lenkit väärässä järjestyksessä tai jätetty kokonaan joku väliin. Jälleen oli myös jokunen uupunut emitti.

HuikkoKuva5Touhon kuvia Huiko-Kurkosta.

 

Huikko-organisaatio hakee nyt rastit metsästä, huilaa hetken ja miettii tekemisiään; sekä mennyttä, että tulevaa. Ehkä kuitenkin taas viikon kuluttua Jämsässä ihmettelemässä…

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *