Valoa syksyn pimeyteen

Kurkokansalla mahdollisuus vaikuttaa Tsaari-Kurkoon

 

Lumi laskeutui valtakuntaan ja Tsaarikin tajusi, että hänen kurkonsa koittaa alle kahden viikon päästä. Kurkokansalle on tarjottava edes sirkushuveja, kun leipä on päässyt loppumaan. Niinpä juuri Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa mitä Tsaari-kurkossa tarjoilaan kurkokansan nautittavaksi. Linkistä pääset antamaan äänesi mieluisimmalle vaihtoehdolle kolmesta, joista yksi toteutuu kurkossa 3.12. Äänestysaikaa on seuraavan kurkon tulosten julistamiseen saakka, jolloin Tsaari tekee valintansa äänestystuloksen mukaan tai siitä tippaakaan välittämättä. Onhan hänellä lopulta kaikki valta toimia mielensä mukaan. Ohessa pienet maistiaiset mahdollisista vaihtoehdoista:
Tsaari_karttapalat

 

Linkki äänestykseen.

 

ToniS

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *