Valoa syksyn pimeyteen

Huiko-Kurko

 

Jälleen uutta Kurko-rintamalle…tai ei sen kummemmin muuta uutta, mutta Huikon kankailla ei ole Kurkoilua aiemmin harrastettu. Ratamestaritkaan eivät ole aiemmin kurko-ratoja laatineet, joten edellisten tapahtumien melkoisen moninaiset hajontakaaviot pidetään nyt radanlaatijoiden tasolla; yksinkertaisina. Ihan pelkkä kaverin peesaaminen ei silti ehkä kannata…

HuikkoKuva4

Rasteja on metsässä vähintäänkin riittävästi. Ihan oikeita kisojakin on järjestetty pienemmällä määrällä rasteja eli suosittelemme edes jonkinlaista tarkkuutta leimauksiin ja kiertosuuntiin.

Maasto on jälleen hienoa! Niin kuin yleensä kaikilla muillakin. Oheiset kuvat kertonevat asiasta jotain, ne kun on otettu ihan kisamaastosta. Toki jokusen suon yli joutuu ehkä pomppimaan ja pari rastia tungettiin vihreälle alueelle ihan vain kurkoilijoiden kiusaksi. Polkuja ja muita valmiita kulku-uria löytyy vauhdin takuuksi muutamia, helpolle elämälle paljon.

HuikkoKuva3

Jos maasto onkin vähän liian hyvää kurkoiluun, niin otetaan se sit takaisin kartan laadulla. Se kun on tehty vähintäänkin puolijuoksulla. Sen kanssa on pariin kertaan etsitty kuntorasteja ja koska kaikki ovat osanneet jollain tavalla pois metsästä, niin eiköhän rutinoituneet kurkoilijatkin sen kanssa selviä. Mittakaava on 1:7500. Ohessa myös vanha kartta jostain kaukaa vuosien takaa esimerkkinä siitä, että on täällä joskus ennenkin lajia harrastettu.

Kurkoille on tarjolla n. 7km, gubbelaisilla yms. n. 5km ja helpolla elämällä 2km.
Erityismainintana, että helppo elämä on tällä kertaa todellakin helppo, joten jos yhtään polttelee yösuunnistuksen kokeilu, niin nyt on hyvä paikka aloittaa.

Ja tärkeä huomio/varoitus: sekä Kurko-, että Gubberadat ylittävät tien 618 mennen tullen, joten varovaisuutta tienylitykseen, vaikka taisto olisi miten tiukka!

Kilpailukeskuksen osoite on Huikontie 630 (tie 618 on Huikontie).
Yhteisähtö edelliskertaiseen tyyliin n. klo 19.15 ihan kilpailukeskuksen vierestä.

HuikkoKuva2

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *