Valoa syksyn pimeyteen

Lisää Nisua pöytään!

 

Asiallisesti

Varaa aikaa viimeiselle 9 kilometrille kun saavut kisapaikalle. Hiekka- ja metsäautotie saattaa olla näillä keleillä mitä vain. Pysäköinti kisakeskuksessa, hiekkamontussa. Yhteislähtö tapahtuu kello 18 kisakeskuksesta, kokoontuminen infoa varten 17.55. Kartat (A4) ovat muoveissa. Rasteilla uudet liput sekä yksi leimasin, joillakin myös heijastin. Kurkot 7,3km (22 rastia), Helppo elämä 1,9km (9 rastia), loppupoppoo 5,4km (18 rastia). Maastopohja pääasiassa hyvä ja luminen, Kurkoilla ja Gubeilla on toki paloja kivikkoistakin alustaa tarjolla. Maali sulkeutuu kello 20. Laavulla tulet, omat makkarat mukaan!

 

Asiattomasti

Rastit saatiin kuin saatiinkin raijattua metsään. Pimeässä oikeiden kivien ja notkelmien löytäminen oli hieman sattumanvaraista, paria rastia siirrettiin kun huomasimme pukin nousseen väärään paikkaan. Lunta maastossa oli juuri sopivasti kelkkailuun. Tänään puista on saattanut lunta hieman karista maahan, vaikka ruiskutimme kyllä fiksatiivia puiden oksiin samalla kun laskeuduimme niistä jälkiä jättämättä rastin kohdalle pukkia rakentamaan. Hankikeli jäänee suruksemme haaveeksi, siksi lyhensimme ratoja normimittoihin.

DSC_0055_640

Pelin henki
Lumi-Kurkot ovat oma taiteenlajinsa. Niissä kannattaa aina miettiä varsinkin ensimmäisten kilometrien aikana että poltteleeko letkan kärjessä Työmiestä vai hännillä Klubia. Holkkia suosittelen kumpaankin, ettei terveys mene. Hajonnat on pyritty tekemään tasapuolisiksi, ja sehän tarkoittaa sitä, että pelimiesten kannattaa tehdä ensimmäisellä 1,5 kilometrillä pitkiä ja huonoja reitinvalintoja. Tämä siksi, että uraltahan ei kukaan enää lopussa poistu ja niinpä viimeisillä lenkeillä kahden kilometrin kierto kestää pidempään kuin puolentoista ja sinulle tarjoillaan voittajan kättä. Ellei kaveri ole tehnyt samaa jippoa. Eiks ni? Kaikissa sarjoissa on loppuputki. Helpolla elämällä se alkaa 1900m, Kurkoilla 800m ja Gubeilla 77m ennen maalia.

 

Ei sitten muuta kuin huomenna ajoissa paikalle vöyhkäämään isolla porukalla!

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *