Valoa syksyn pimeyteen

69-kurkot ratkaisujen analysointia

 

Vaikka 69-Kurko onkin jo historiaa niin tässä vielä siihen yksi pala lisää. Yksi ratkaisuista tapahtui välillä 9-10. Aivan Kurko-letkan kärjessä edennyt kurkoilija pyrki kartuttamaan toistaiseksi vielä vähäistä pistesaalistaan kerralla paremmaksi.

20151105_Irtiotto

Homma ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, vaikka yhdessä putkessa mentiinkin. Piiruissa mitattuna etenemiskulma oli pielessä reilusti yli 100. GPS reitillä oleva vihreä osuus on edetty kohti Kapeenkoskea alle neljän minuutin kilometrivauhtia. Matka on täsmännyt, mutta rastikumparetta ei tiheiköstä ole löytynyt. Irtiotto kyllä onnistui, mutta silti muutama kilpailija ennätti maaliin hieman nopeammin.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *