Valoa syksyn pimeyteen

69-Kurkon tulokset ja kartat

 

Hyvästä kelistä ja hallituskriisistä huolimatta 69-Kurkossa 100. Hajautus puri melkeinpä hyvin ja kilpailijat saatiin nyt ainakin jonoon, yhtään samaa loppuaikaa ei maalissa tullut. Pikainen silmäily maastossa kertoi että moni oli löytänyt myös miellyttävää matkaseuraa, eikä kumppania vaihdettu vaikka välillä olisi ollut ehkä aihettakin.

Kisaajien vireys vielä näin kauden ehtoopuolellakin taisi kuitenkin hieman päästä yllättämään ratamestarit.

 

Päivitetyt tulokset sarjoittain ja väliajat radoittain.

Voidaankin todeta että näissä hommissa pelkkä fyysisyys ei riitä, myös tunne on tärkeä, ainakin hajonnan tunne, siis ainakin mikäli halutaan saada rakoa kovassa mieskunnossa olevien kurkoilijoiden välille.
Kurkoissa järjestys sekuntipelin jälkeen Tuukka Jurvakainen, Vesa Taanila ja Jere Pajunen. Ennakoiko järjestys jo ensi kesän seurojen välisiä voimasuhteita? Nandi Anttonen ja Roope Koskinen vielä vajaan minuutin kärjestä, kaikkein hitaimman hajonnan lähdössä ottanut Kanki Kautto hieman yli.

Gubbe-radalla ei ollut tasa-arvosta tietoakaan Miia Niittysen pyyhkiessä kanssakilpailijoilla pöytää. Dominointia seurasivat lähimpänä Kettusen Heikki ja ex-X4 Ari Hämäläinen. Vielä tokavikalla kymmenen sekunnin turvin tahtipuikkoa heilutellut Kari Kallio jätettiin seitsemänneksi. Ja hitaimmatkin selvisivät metsästä pois reilun minuutin ennen maalin sulkeutumista, aivan kuten koejuoksuilla oli ennakoitu.

Helppossa elämässä toisen ja vieläkin useamman polven suunnistajat esittivät vahvaa yösuunnistusta. Elsa Mehto perässään Liuhat, vielä toistaiseksi järjestyksessä Helena ja Otto. Neljänneksi jäi ensimmäisenpolven edustaja Heikki Sivill.

 

Kartat: Kurkot, Gubbet ja Helppo Elämä

 

69-Kurko on nyt siirtynyt osaksi Koivistonkylän historiaa. Ja sen lopulliset tulokset nähtänee ehkä vasta kesällä.

Pohjan poloiset mierolaiset

 

8 Comments

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()