Valoa syksyn pimeyteen

KURKO-69 VALVOJAN LAUSUNTO

 

Leimasimet ja heijastimet ovat löytäneet paikkansa maastosta. Karuista karttanäytteistä huolimatta Kurkot selvinnevät osuudestaan 40 minuutin pintaan. Pahimmat tiheiköt ja hakkuualueet on mahdollista kiertää teitä ja polkuja pitkin alle neljän minuutin kilometrivauhdilla. Nopiemmat Kurkottaret, Gubet ja Nassikat jopa alittavat tuon 40 minuuttia. Maastossa etenkin hajontarastit ovat lähellä toisiaan, joten ole tarkkana ketä peesailet rasteja lähestyttäessä. Ennakkojutussa mainitut Jussi69:n kommentit kannattaa myös painaa mieleen.

Alunperin parkkipaikaksi suunnitellulla soramontulla työskennellään Ääneseudun rakennusbuumista johtuen iltamyöhään, joten pysäköinti on siirretty saman pellon lounaispäätyyn jolla lähtö ja K-piste sijaitsevat. 69-tieltä käännyttäessä varokaa mahdollisesti vastaantulevia sora-autoja!
Leimojen tarkistus tapahtuu välittömästi maalin jälkeen, josta siirtyminen takaisin autoille tapahtuu kärrypolkua pitkin. Katso päivitetyt opaskartat ennakkojutun yhteydessä.

Tervetuloa Kurko-69:ään Koivistonkylän historiallisiin maisemiin!

 

Mehtä-Jussi

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *