Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

KurkoCup 2013 ottaa varaslähdön

Tänä lämpimänä syksynä ja huikeana suunnistusvuonna 2013 jo legendaarinen, mutta kaavoihinsa kangistumaton KurkoCupkin ottaa varaslähdön. Pisteitä aletaan jakaa jo yösuunnistuksen aluemestaruuskisoista ensi tiistaina, eli älköön iltaunisetkaan nukkuko onnensa ohi! Prologista saa pisteitä kilometrivauhdin mukaan, sekä aluemestaruussarjoista että am-kisan yhteydessä järjestettäviltä kuntoradoilta. Ne kurkoilijat, jotka eivät osallistu am-kisaan, ilmoittautuvat kisan info-pisteessä ja sen jälkeen kisan lähtöpaikalla klo 20.30 – 21.30. Kuntoradoista pisimmältä eli A-radalta jaetaan pisteitä kurkosarjaan, B-radalta kurkottarille, gubeille ja nassikoille ja C-radalta helppoon elämään

Tiistaina kurkoilun näyttämönä toimii monessa kovassa liemessä keitetty Laajavuori. Maasto on niin polkurikas, että ihan kaikkia polkuja ei ole voitu kartassa kuvatakaan. Vastapainoksi osa karttaan kuvatuista on sen verran heikkoja, että niitä voi olla vaikeuksia pimeällä havaita. Ratamestari ei ole pihtaillut rasteissa, pukittajien selkänahassa eikä kurkojen matkassa. Luvassa on siis tämän syksyn kurkoilulle ansaitsemansa prologi!

 
Lähtöajat sarjoittain
Alustava kilpailuohje
 
Kurkokortit tulevat myyntiin Teräs-kurkossa 2.10.

Post a Comment