Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Fear of the Dark

9932379804_9a12d9827a_z

KurkoCup sai ansaitsemansa prologin am-yön yhteydessä Laajavuoren paikoin tiheillä rinteillä ja kinkkisillä radoilla. Moni joutui tyytymään kurkosarjassa jäännöspisteisiin reittien osoittauduttua liiankin vaativiksi. Jatkossa kurkoilijoiden kannattaa ottaa haltuun ihan perusasioita: kannattaa leimata omilla rasteilla. Potin korjasi kesällä suuremmissakin kekkereissä menestystä niittänyt Jani Lakanen. Kurkottarissa Miia Niittysen viimekautinen flow jatkui Merja Rantasen jäätyä nuolemaan näppejään. Gubbesarjoissa taas taso oli suorastaan häkellyttävä, ja voittajakin on vielä hiukan epäselvä. Kiitoksia ratamestarille maukkaista ja haastavista suunnistustehtävistä, joita toivon mukaan kurkoilijat oppivat ratkomaan syksyn kuluessa hieman paremmalla onnistumisprosentilla.

Pisteet on alustavasti laskettu, mutta ne ovat toistaiseksi vain suuntaa antavia. Eihän kukaan ole vielä edes ilmoittautunut mukaan. Alustavissa tuloksissa ei ole kovin suuria yllätyksiä, mikäli gubbesarjaa ei lasketa. Jos Keski-Suomesta vielä löytyy joku suunnistustaitoinen ikämies, niin nyt olisi iskun paikka!

Pauli Leinosen kuvia

Timpan kuvia

AM-kisa sivut, reittihärveli, tulokset, väliajat..

Kurko rata (hässäkkä)
Kurkotar rata

One Comment