Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Hajoaako letkat Mylly-kurkossa?

Kuluvan kauden kurkoiluissa on nähty mitä hienoimpia ja tarkempaa tarkastelua kestämättömiä hajontamenetelmiä. Ratamestarit ovat sekoittaneet letkoja kaikilla tunnetuilla ja muutamalla vielä Urheilun oikeusturvalautakunnan lausuntoa odottavalla luomuksella. Tätä samaa, vain pimeimpiin öihin sopivaa sarjaa jatketaan myös Mylly-kurkossa.

Koodi 36

Koodi 36

Tämän vuoden finaali juostaan Myllyvuoren ikikuusikossa Tikkalassa. Samassa maastossa Suunta Jyväkylä järjesti kahden keskimatkan kansalliset kilpailut kesäkuussa. Tuolloin kilpailun kuningas oli Antti Nurmonen, joka pystyi pitämään alle kuuden minuutin kilometrivauhtia. Tämä kilometrivauhti kertoo poikkeuksellisen hyvästä kulkukelpoisuudesta keskisuomalaiselle maastolle. Ratamestarin casio-menetelmällä arvioitu haamuaika 5.9 km kurkoradalle on 46 minuuttia ja 4.6 km gubberadalle 37 minuuttia. Näiden aikojen juokseminen edellyttää vuorikauriin kinttujen, kirkkaan lampun ja –ajatuksen ja alla olevien ohjeiden ymmärtämisen lisäksi sen, että lunta ei ole ehtinyt kertyä kovin paljon yli nilkan.

Harjoitus- ja kilpailukieltoalue

Harjoitus- ja kilpailukieltoalue

Kurko- ja gubbekartta on tällä kertaa A3 kokoinen. Kartalla on neljä rataa, jotka juostaan vasemmasta yläkulmasta alkaen ks. kuva. Rastien numerointi alkaa jokaisella radalla alusta. Rastinumeron viereen on tulostettu koodi. Saatavilla ei ole irrallisia eikä karttaan tulostettuja rastimääritteitä. Helpolla elämällä kartta on A4 ja radalla matkaa 2km. Kartat on valmiiksi pussitettu.

Hajontalenkit oikeassa järjestyksessä!

Hajontalenkit oikeassa järjestyksessä!

Kurkon hermokeskus sijaitsee Patajärventien ja Hangasjärventien risteyksessä. Paikoitus tapahtuu Patajärventien varteen, risteyksestä Jyväskylään päin. Opastus alkaa tieltä 16607, Patajärventien risteyksestä.

Opastettu retki lähtöpaikalle lähtee klo 18.00 kilpailukeskuksesta. Matkaa lähtöön on n. 500m. Yhteislähtö tapahtuu pian lähtöpaikan löytymisen jälkeen…

Tervetuloa!

3 Comments