Valoa syksyn pimeyteen

Joutsanpommi Kurkon tulokset

 

Joutsanpommi-kurko on saatu päätökseen. Kurkokansaa oli saapunut pelipaikoille 75kpl, Gubberadan kiertäjiä oli paikalla ilahduttava määrä, mutta kurkorata potee ”edelleen” osanottaja pulaa.

 

Sitten katsaus illan tapahtumiin sekä tuloksiin. Hutterista leivottiin kurkoradan kuningas ja sai näin ollen kotiin viemisiksi täyden pistepotin, onnittelut Hutterille. Väliajoista kilpailun jyry on tehnyt yhden huomion, kurkohajonta 6 on ollut todella suosittu. Tuloksia tältä hajonnalta löytyy peräti neljä kappaletta, vaikka karttoja on jaettu vain 2. Onko 5 hajonnan miehet vaihtanut hajontaa lennossa?. Jyryn päätöksellä nämä väärin tekijät saavat pitää pisteensä. Tähän päätökseen Jyry päätyi koska hajonnat 5 ja 6 näyttää olevan täsmälleen samanlaiset ja viehe on siis sattunut ratamestarille eikä kurko urheilijoille Huomioitavaa on myös, miten vanha kettu Jake lähti hakemaa helppoja pisteitä osanottokadosta kärsivältä kurkoradalta, siinä myös hyvin onnistuen.

20151001_Kurko.Kurko1_HD

 

Gubbepuolella oli pyritty hajottamaan porukkaa, hieman suuremmalla määrällä hajontoja, mitä on aikaisempina vuosina nähty. Eri ratavaihtoehtoja oli 12.

20151001_Kurko.Gubbe8_HD

 

Muutama mallikartta: Kurko, Gubbe ja Helppo elämä. Lisäksi
kaikki rastit, johon on piirretty myös Gubbe-hajonnat.

 

Letkajuoksu oli vähäisempää mitä monesti, mutta vieläkään tätä peesaus ongelmaa ei saatu kokonaan eliminoitua, vai miltä suunnistajista tuntui? Silmiin pistää oli myös kovin suuri keskeyttäneiden määrä, mikä tosin ei ole täysin uutta kurkocupissa. Kettusen Heikki vei radan paalut ja näin sai täyden pistepotin. Oman kylän menijä Arto vei hopeaa, mutta riittääkö Artolla ikä gubbe pisteille? Toisena maalin tullut Kahelin joudutaan valitettavasti hylkäämään, leimausepäselvyyksien takia. Jones on löytänyt sellaisia koodeja metsästä mitä siellä ei ollut laisinkaan.

20151001_Kuva_07

Helppoonelämään olisi mahtunut enemmän menijöitä mukaan, vai onko helppo liian helppo kurkokansalle? Jatkossa kaikki vasta-alkajat vaan innolla mukaan, että saadaan myös tähän sarjaan pidemmät tuloslistat. Onnittelut Seppälän Jussille, paalupaikasta.

Jostain löytyy kurkoilija joka aikaa jatkossa jatkaa ratojen kiertämistä yhdellä kengällä, sillä yksi korkeavartinen suunnistus kenkä on jäänyt löytötavaratoimistoon. Jollekin toiselle kurkoilu lampun kanssa on liian helppoa ja selviää jatkossa ilman lamppua, vai onko kyseessä yksi ja sama henkilö. Näitä löytötavaroita voi kysellä illan ratamestarilta, siis valaisimen pääkappale ja suunnistus kenkä.

Joutsan kurko-organisaatio vetäytyy miettimään mistä löydetään seuraavalla vuodelle maasto, joka täyttää kurkoilun vaatimukset, millainen kartta maastosta laaditaan ja myös hajonta kaavio vaatinee vielä pientä hienosäätöä.

 

Tulokset ja Väliajat.

 

Kiitos kaikille kurkoilussa mukana olleille!
Enää on vajaa viikko seuraavaan osakilpailuun.

 

6 Comments

 • LajusJaska
  Posted 2.10.2015 at 15:03 | Permalink

  Tunnustan kengän. Jätin tarkoituksella kauniiseen maalaismaisemaan, että oppisi jotain. On nimittäin siitä jalasta, jonka polvi yliojentui kasirastia lähestyttäessä tienpenkalla ja pakotti palaamaan suorinta mahdollista reittiä Kurkokeskukseen. No, näin perjantaipäivänä tuntuu, että ei siinä mitään, mitä ei kolmen p:n (purana, pourponi ja pi…tkä lepo) paranna. Summa summarum, täytyy sanoa, kuten entinen poika, kun palasi kokabileistä: “Viikko väliä ja taas viivalle…” PS. Löytäisköhän se kenkä tiensä Terän alpeille ens keskiviikoksi. Ellen itse pääse jostain kumman syystä paikalle, valjastan jonkun jämsäläisen palauttamaan sen kaverinsa kylkeen.

 • vesku
  Posted 2.10.2015 at 15:31 | Permalink

  Eilinen ratamesta on hyvin suurella todennäköisyydella mukana kurkossa ensiviikolla, sen verran mukavalta touhu näytti sivusta seuraten, että ensi viikolla viivalle. Toivottavasti muistan ottaa kengän mukaan.

 • Jones
  Posted 2.10.2015 at 21:23 | Permalink

  Luulin että tähän mennessä on jo kaikki nähty ja moneen kertaan. Eipä ole kuitenkaan koskaan tullut hylsyä siitä että olisi leimannut useammalla rastilla, joita ei ole edes maastossa. Kai tuokin joku ennätys on.

  • Pyry
   Posted 2.10.2015 at 22:09 | Permalink

   Ottaen huomioon sekä suorituksen välien “mielenkiintoisesti” kulkeva kello
   että Emitin speksien mukaan 30 on pienin mahdollinen rastien koodinumero
   joka voi jäädä korttiin Jones ei ole kertonut ihan kaikkea mitä metsässä tapahtui.

 • Jones
  Posted 2.10.2015 at 23:44 | Permalink

  Tunnustetaan, kyyhötin siinä k-pisteellä, hakaneulalla tökin reiät korttiin ja sitten vaan kärjen mukana pois. No pääasia että kuitenkin joka väliltä tuli tolppa.

 • Upi
  Posted 3.10.2015 at 19:30 | Permalink

  Kommareitten juonia.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *