Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Lehes-Kurko teetti töitä

 

Lehesvuoren maastot osoittautuivat odotettua haastavammiksi, osin kartan pienten epätarkkuuksien myötä. Osan saavat kurkot ottaa omaankin piikkiinsä rynnättyään ykköselle suoralla reitinvalinnalla läpi seudun pahimpien pusikkojen. Kukaan ei ottanut ratamestarin nopeimmaksi ja rastinoton kannalta helpoimmaksi arvioimaa, oikealta tietä ja polkuja kiertävää reittiä. Ihminen, kurkokin, taitaa olla laumaeläin. Nopeimmin ja vähimmillä virheillä kuulaan syysillan pikkupakkasessa maastosta selvisi pois omaksi yllätyksekseenkin Juuso Metsälä. Toisesta sijasta kirivät kolmisen minuuttia myöhemmin Saaren veljekset, joista Toni pesi niukasti Peten.

Gubbekärjessä tulivat maaliin koko tämän hulluuden aikoinaan aloittaneet Jones Kahelin ja Jake Puttonen. Jakelle oli tällä kertaa viimeinen korkeuskäyrä liikaa, joten Jones kirjasi voiton. Heikki Kettunen pummasi Punavuoren perhosilla itsensä pois kärkitaistelussa. Kurkottarien sarjassa saatiin vähästä aikaa taas sisaruspari kärkeen: Klemettisen Veera ja Kaisa pitivät kokeneemmat selvästi takanaan.

Nassikkaykkönen oli Ossi Järvinen ennen Aleksia ja Ottoa. Helppo elämä oli tällä kertaa liian vaikea ajanottajille, kun yhteislähtöaikaa ei muistettu kirjata ennen ensimmäisten he-kilpailijoiden maaliintuloa, joten heidän osaltaan ajat ovat virheellisiä. Se tuli kuitenkin selväksi, että Lassi Vaismaa oli selkeä ykkönen.

20141016_Lehes2_640

Järjestäjät kiittävät kurkokansaa ja pyytävät anteeksi aiheuttamiaan hankaluuksia metsässä. Toivottavasti joku muistaa tätäkin vielä joskus lämmöllä. Saatiinpa ainakin säpinää taas uudelle kylänraitille.

Pimeästä tienvarresta löytyi siivotessa yksi sinivalkoinen takki, josta voi ehkä erottaa sanan ”Hutteri”, yksi oranssi Emit-kortti, joka antoi hylätyn tuloksen nimelle Mattila sekä yksi musta rastin 148 läheltä löytynyt neulesormikas. Näitä voi tiedustella numerosta 050 3370130.

Tulokset ja Väliajat.

Kartat: Kurko, Gubbe ja Helppo Elämä.
 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *