Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Kurkoilu–kurssi; Kurkoilun pitkä oppimäärä

 

Hankasalmen suunnistuslukiolaiset ovat loihtineet, ehkä hieman yllätykselliset radat vaativaan Kovalanmäkeen. Kartta on viime vuodesta tuttu, eikä vaatinut kuin pientä päivittämistä. Maasto on sen verran haasteellinen, etenkin yöllä, ettei viime vuoden seikkailuista ole kenellekään apua. No, ehkä hieman.

[caption id="attachment_316" align="aligncenter" width="640"]Tuollahan se kalliomäki siintää! Tuollahan se kalliomäki siintää![/caption]

Torstaille on luvassa kiva pakkaskeli, jossa nastarit rapisee ja kaviot kopisee. Hevoset toki ovat jo sisällä, kun lähtömerkki kajahtaa. Kurkot pääsevät tuuppaamaan reilun kuuden kilometrin radan, Gubet, Kurkottaret ja Nassikat työntävät tällä kertaa reippaan neljä kilometriä ja Helppo Elämä noin kaksi ja puoli kilometriä. Ottakaahan karttamuovit mukaan sekä kompassi ja emit! Nautinnollisia suunnistushetkiä toivottavat Hankasalmen suunnistuslukiolaiset!

Opastus Jyväskylä-Kuopio tieltä on valmiina torstai-iltana kuuteen mennessä ja startti kello 19:00. Eikä sitten ajella opastajien varpaille ratsutilalla.

[caption id="attachment_317" align="aligncenter" width="640"]Tässä mennään alle nelosta! Tässä mennään alle nelosta![/caption]

Tervetuloa!

 

One Comment

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()