Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Lepo-Kurkon ratavalvojan lausunto

 

Tämän syksyn Kurkoja on päästy juoksemaan useasti neitseellisissä maastoissa. Lepo-Kurko ottaa sen verran takapakkia, että pysäköinti ja tapahtumakeskus ovat viime vuoden Mylly-Kurkosta tuttuja. Maastoa – hyvää sellaista – käytetään toki eri tavoin.

Lepo2

Järjestävän orkesterin puolesta on ollut ilahduttavaa huomata Kurko-cupin nouseva status. Terän miehistö on nimittäin käynyt hiljattain Lepo-Kurkon maastossa virittäytymässä ja harjoittelemassa. Eipä älytty laittaa maastoa harjoituskieltoon! Pavelin viiva ei kuitenkaan valmistumistreenissä ollut aivan priimaa, joten Lepo-Kurkossa lienee nälkää laittaa paremmaksi? Taistelu Kurko 2014 –herruudesta käy kovana.

Kartan alueella sijaitsee Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry:n (Poko) kunnostama ja ylläpitämä Hangasjärven maja. Poko vuokraa majaa ja saunaa edulliseen hintaan vaikkapa Kurko-cupin jälkispekulointeihin.

Ohjeistus:
– Lähtöön siirrytään porukalla klo 18.00
– Opastus Saukkolahdentien ja Patajärventien risteyksestä
– Tapahtumapaikka täällä.
– autot pysäköidään Patajärventien varteen
– kartan mittakaava on Helppo elämällä 1:7 500, muilla 1:10 000.
– Kurkoille on tarjolla 6,5 km keikka, Gubeille, Kurkottarille ja Nassikoille 4,5 km ja Helppo Elämä poimii rasteja 2,3 km matkalta
– Hajontaa on ja apulaisratamestari Näppärän ensi kommentin mukaan rasteja on maastossa kuin Jukolassa
– Kurkot suorittavat kartanvaihdon karttaa kääntämällä
– Kartat ovat valmiiksi muovikoteloissa.

Olkaahan huolellisia leimausten ja koodien kanssa, niin tulospalvelu ei joudu ylitöihin.

Tervetuloa!

Lepo1

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *