Tasainen suoritus Tiomilassa toi sijan 22.

Terän joukkue Riccardo Rancan, Toni Saari, Lasse Kautto, Juha Sorvisto, Timo Joensuu, Petteri Huikko, Tuukka Jurvakainen, Aki Saari, Petri Saari ja Pavel Kubat saavutti viikonloppuna juostussa Tiomilassa tasaisen joukkuesuorituksen jälkeen 22. sijan. Kilpailu käytiin 60 kilometriä Tukholmasta etelään sijaitsevan Nynäshamnin haastavilla erämaakalliolla. Suoritus antaa hyvät lähtökohdat reilun kuukauden päästä juostavaan Jukolan-viestiin. – Kun melkein koko joukkue tuli Tiomilaan suoraan suksilta lumisesta Jyväskylästä, voidaan suoritukseen olla erittäin tyytyväisiä. Kun pojat pääsevät nyt harjoittelemaan sulissa maastoissa reilun kuukauden, voidaan Jukolasta odottaa huomattavasti parempaa sijoitusta, tuumi Terän joukkueenjohtaja Petri Saari. 

Kilpailu lähti hyvin käyntiin, kun Riccardo, Toni ja Lasse päästivät Juhan 15,6 kilometrin mittaiselle Långanattenille vain 30 sekunnin päässä yhdestä ennakkoon osuuden kovimmista  arvellusta Ravinenin Gustav Bergmanista. Juha suunnistikin alun niin hyvin että Gustav toi ison letkan matkaseuraksi pian kakkosrastin jälkeen. – Ilmeisesti letka oli pummannut alkumatkasta, kun ilmestyivät yhtäkkiä takaa kesken kolmosvälin. Olin jo ehtinyt miettiä että nyt tulee pitkä reissu, kun lamppuni pääosasta hajosi yksi remmi heti alussa ja se ei meinannut pysyä ollenkaan päässä. Jouduin vähän väliä korjaamaan lampun asentoa koko osuuden ajan, kertoi Juha osuuden jälkeen. Vaihtoon Juha saapui osuuden viidenneksi nopeimpana isossa pääjoukossa noin 10 minuuttia yksin kärjessä vaihtaneen OK Linnen Rasmus Anderssonin jälkeen. 

Varamiehillä paikattu loppuviesti meni suunnitelmien mukaan sijoituksen pyöriessä 19 ja 25 välillä. Naftaliinista jouduttiin kaivamaan vielä juuri ennen reissuun lähtöä Timo Joensuu juoksemaan viidettä osuutta, kun Lauri Oikarisen edellisenä viikonloppuna kolhima polvi ei kestänytkään juoksua. Onneksi Timo on ollut vastaavassa paikassa monesti ennenkin, ja osuus hoitui mallikkaasti vanhasta muistista. Kun tällä viikolla alkaviin EM-kisoihin valittu tsekkiläinen Pavel hoiteli mainiosti ankkuriosuuden, pääsi iloinen teräsmiesjoukko vastaanottamaan ankkurin sateisessa aamussa yli 12 tuntia lähtölaukauksen jälkeen.

Tulokset ja Touhon kuvia