Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Teräs-Kurko: jälkipyykki

 

Kauden ensimmäinen ”perinteinen” Kurkoilu vedettiin kauniissa syyssäässä syvällä Teränmaan korvessa.

Teräs-Kurkon startti

Pais laittoi Kurkot jonoon, eikä jättänyt kenellekään epäselväksi, kuka oli illan ehdoton Kurko! Kurkottarissa Merja oli illan ylivoimainen domina, joskin Gubbe-sarjan kärkikymmenikkö piti tällä kertaa puolensa Kurkottaria vastaan. Gubbejen keskinäisen taistelun vei Jake.

Helpon radan kulkijat yllättivät järjestäjät hyvillä suorituksillaan ja olivat illan nopeimmat ratansa kiertäjät. Nassikoiden erottelu tuloksista on hieman epävarmalla pohjalla, mutta Aleksi Ilmonen on nopein juniori, jonka paperit kerittiin tarkastaa.

 

Tulokset radoittain, Väliajat radoittain, Kokonaistulokset

 

Kartat: Kurkot, Kurkottaret+Gubet+Nassikat ja Helppo Elämä:

Teräs-Kurko kartta

Teräs-Gubbe kartta

Teräs-Helppo kartta

 

 

 

 

 

 

Kurko-sarjan kilpailijoista ainakin kaksi oli lukenut myös rastimääritteet ja huomasi 1. rastin koodin poikkeavan leimasimeen merkitystä. Kurko-organisaatio pahoittelee tapahtunutta ja käynnistää sisäisen selvityksen miten virhe on päässyt tapahtumaan moninkertaisista varmistusrutiineista ja tarkastuksista huolimatta. Rikoksen, tihutyön tai edes terrorin osuutta asiaan ei voida aukottomasti sulkea pois, joten Terä harkitsee sisäisen turvallisuuden yksikön (A.F.A.) kutsumista tutkimaan tapausta.

 

Kurkomaastossa liikkunut filmiryhmä on toimittanut kelat Burnout Productions mediapajalle. Renny ja Dome ovat nyt niiden kimpussa ja odottelemme millainen potpuri illan tapahtumista saadaan kasaan. Seuraa Kurko-uutisia tällä palstalla!

 

Teräs-Kurko video myös SkyDrivessä
(jostakin syystä Firefox vaientaa äänet, mutta IE workkii OK.)

 

6 Comments

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()