Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Ralli-Kurko AT-asemalla

 

20131127_aikkku48_full

Suunnistuksessa vastuuntuntoinen järjestäjä pitää huolen, että metsästä tulee pois yhtä monta kilpailijaa kuin sinne lähtee. Ralli-Kurkoon ennakkoilmoittautui 91 Kurkoilijaa ja metsästä illan mittaan saapui maaliin 93 kilpailijaa.

Tuloksiin on jäänyt Kurko-sarjaan yksi nimetön, jonka aika on myös väärin johtuen nollaamattomalla kortilla starttaamisesta. Emit-kortilla ”410743” juossut henkilö voi ilmoittautumalla saada korjauksen aikaansa ja ison kasan Kurkopisteitä.

 

Kartat: Kurkohajonnat, Gubbehajonnat ja Helppo Elämä.

Tulokset: Kokonaistulokset, Ratatulokset ja Väliajat.

 

Tässä koko reissi Gubbenäkökulmasta katsottuna:

Sama reissi synkattuna kartalle.

Burnout Production mediapajan henkilökunta on kovasti sydämistynyt huhuista KurkoCup:n myynnistä ja aloittanut tukipistelakon. Lakossa ovat myös Renny ja Dome, joten pystymme tarjoilemaan nyt vain raakavideoita Ralli-Kurkon tapahtumista. Tällä kertaa materiaali pitäisi olla myös katseltavissa suoraan SkyDrivestä.

Dome rikkuroi pitkän uhkailun jälkeen videot myös JuuTuubiin::

Ja tästä hyvästä Dome köytetään ensi viikolla viikoksi jämsäläisen petäjän kylkeen:

Touhon kuvia Terän arkistossa.
Harrin räpsyt SkyDrivessä.

 

One Comment