Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

KurkoCup myytävänä?

Kauden Kurkokiertue etenee syysmyrskyn lailla kohti loppuhuipennustaan. Käsiin räjähtämässä oleva tapahtumasarja on korkkiaan myöten ongelmissa; Järjestelyoikeuksista tapellaan, kartat viedään käsistä, parkkipaikat loppuvat, kurkokassa on pitkin poikin Keski-Suomea, nettisivut kaatuvat tuon tuosta ja organisaatio on burnoutin partaalla. Burnout Productions keksikin Continental kurkon jälkihöyryissä pistää koko Kurko-formaatti myyntiin, jolloin Keskisessä Suomesssa voitaisiin jatkossa keskittyä bonuksien laskemiseen kivikoissa rypemisen sijaan.  Alla kuvassa statistiikkaa Kurkosivujen kävijämääristä, mikä on sekin viikko viikolta kasvamassa tsunamiksi. Continental-kurkon jälkeisenä torstaina koettiin jälleen uusi kävijäpiikki 829 kävijää.
visitors

Kurkon kehitämisosasto lähteen seuraavaksi hoitoon  ja samalla myyntireissulle Välimeren rannikolle. Nähtäväksi jää starttaako Kurko-cup 2014 jo keväällä Antalyassa maailmancupin yhteydessä.

5 Comments