2017 pamauksen tunnelmia

4. Paviljongin Pamaus juostiin jälleen uuden osannottoennätyksen merkeissä. Tällä kertaa ylittyi 250 osallistujaa, vaikka 300 osallistujaa tavoiteltiinkin. Ensi vuonna mukaan mahtuu selvästi enemmänkin käyttöönotettujen muutosten myötä;  Tapahtumassa otettiin tänä vuonna pitkä loikka digiaikaan verkkokaupan ja sähköisen ajanoton myötä. Molemmat uudistukset helpottivat merkittävästi järjestäjien hikoilua tapahtuman aikana, kiitos Eqtimingin ja Tietotemppujen.

Sen sijaan takapakkia otettiin hieman lähtöpamauksena ammutun raketin kanssa. Raketti osoittautui jostain syystä “suutariksi”, mutta onneksi selvisimme säikähdyksellä. Räjähdysspesialisti Juha Koskinen johtama tutkintalautakunta selvittää tapausta ja ensi vuonna lähtölaukaukseen “panostetaan” eri tavalla:)

 

Miesten 10 km 1. Miika Takala

Miesten 10 km 2. Otto Kaario

Miesten 10 km 3. Janne Jokinen

Naisten 10 km 1. Anna Haataja

Naisten 10 km sijat 2-4

Tulokset ja kuvia tapahtumasta.

Kiitos ja tervetuloa jälleen ensi vuonna!