318 juoksijaa juhlisti vuosikymmenen vaihtumista

Vuosikymmenen viimeinen Paviljongin Pamaus vietiin läpi tuulisissa ja liukkaissa olosuhteissa. Reitin liukkaus aiheutti päänvaivaa ennakkojärjestelyissä, mutta suurempia soraääniä ei onneksi kuultu runsaan hiekoituksen ja reittimuutosten ansiosta. Uusi osallistujamääräennätys on nyt 318, ja ensi vuonna taas isoin joukoin mukaan. 

Mukana oli taas hauskasti pukeutuneita juoksijoita. Parhaana asusteena palkittiin ”Tuhnu T-Rex”, jonka ulkoinen hapitus antoi hieman tasoitusta loppuajassa. Vuosikymmenen vaihtuessa kakkospalkinnon sai myös ilmastonmuutos henkisesti dinosaurus teemalla Alosen äiti-lapsi pari. Kunniamaininnat sai näyttävä Batman-seurue sekä kyläsuutari Jorma Katainen.

Miesten 10km matkalla ylivertaista vauhtia piti Juho Ylinen. Naisten kympillä nopein oli Haatajan siskoista Iida, jolle Merja Rantanen jäi reilu puoli minuuttia.

Kuvassa Iida Haataja ja Juho Ylinen. 

N10km voittaja Iida Haataja maaliin.

M10km voittaja Juho Ylinen maaliin.

Kunto 5km voittaja Valtteri Konttinen maaliin

Kunto 10km voittaja Joonas Nurminen maaliin

Miesten 10km tulokset

Naisten 10km tulokset

Katso Touhon Kuvat

Suuri osallistujamäärä aiheutti uusia haasteita, joista otetaan opiksi ensi vuoteen. Kehitysehdotuksia ja palautetta voi laittaa meille osoitteeseen uudenvuodenjuoksu@gmail.com