Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Kurko-oikeuden päätös

 

Hurtti-Kurkon jälkipyykkiä on pesty kaikissa oikeusasteissa koko viikko ja vasta viime hetkellä ennen seuraavaa osakilpailua on saatu lopullinen ja voimaan jäävä päätös Kurko-oikeudesta. KurkoCup:n Tuomarineuvoston päätös jää voimaan.

Tuomarineuvoston päätös:

Hurti-Kurkon ratamestarilta oli jäänyt Helppo Elämä -sarjan karttaan väärä rastikoodi (5. rasti). Kilpailun valvojalta ja tekniseltä asiantuntijaltakin virhe oli mennyt sormien läpi. Järjestäjä pahoittelee sekä virhettä että kaikkea ylimääräistä tuskaa, joka suunnistajille aiheutui.
Osa kilpailijoista etsi kärsivällisesti karttaa vastaavaa koodia metsästä ja vietti kosolti ylimääräistä aikaa kallioilla virheen takia. Toivottavasti tästä ajasta siunaantuu jotain myönteistäkin vaikkapa tulevia kilpailuja varten.

Järjestäjien virheestä kärsineille kurkoilijoille hyvitetään Kurko-pisteitä pistelaskijalle osoitettujen oikaisupyyntöjen ja väliaikoihin perustuvien laskelmien perusteella.

KurkoCup Tuomarineuvosto

Justice

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *