Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Tervetuloa perusasioiden äärelle Hintusvuoreen!

 

Viime vuosien aikana kurkoilijat on totutettu viimeisen päälle laadukkaisiin tapahtumiin, mutta nyt on kova yritys tehdä poikkeus vallitsevaan trendiin. Järjestelyiden päävastuuta kantavat kaksi kiireistä tohtoria, joista toinen on jo varannut etelänmatkan alkaen sopivasti torstaina – joten hän ei ole paikalla kuulemassa palautetta.
Ratasuunnittelussa on pilotoinnissa uusi prosessimalli: tätä kirjoitettaessa radat on laadittu ja kartat painettu, tänään on tarkoitus mennä maastoon katsomaan, miltä maasto näyttää. Kartantekijänä on kartanteon noviisi (Jani Lakanen) ja kartta on keskeneräinen eikä kilpailukeskuksen lähelle pääse autolla. Näillä eväillä on hyvä lähteä rakentamaan kaikkien aikojen elämystä.

Kilpailun erityisohjeet:

Autoparkki on mailin (noin 1600 metriä) verryttelyn päässä kilpailukeskuksesta, joten ole paikalla normaalia aikaisemmin. Autojen parkki on Kanavuoren koulun raunioilla ja kilpailukeskus Hintusentiellä. Paikalle ei ole opastusta, joten tutustu reittiin tai tulosta kartta mukaan. Reitillä ei ole valaistusta, joten varalamppu tms. siirtymätaipaleen ajaksi helpottaa perille löytämistä.

Kilpailijoiden ilmoittautuminen/sisäänluku tapahtuu parkkipaikalla kello 18:00-18:45. Kello 18:45 kilpailutoimisto siirtyy kilpailukeskukseen ja Matti-myöhäiset voivat ilmoittautua kilpailukeskuksessa vielä ennnen lähtöä.

Hurtti_2

Muistisääntönä perille löytämiseen voi käyttää seuraavia ohjeita: juokse parkkipaikalta noin 1300 metriä Laurinniementietä lounaaseen, käänny Hintusentielle vasemmalle ja juokse sitä noin 300 metriä, jolloin olet hermokeskuksessa.
Kilpailukeskuksesta siirrytään johdetusti lähtöpaikalle klo 19.00. Mikäli kisan aikana on erityisen huono (eli märkä) sää, hinataan paikalle kuomuperäkärry vaatteiden säilytystä varten. Hyvällä säällä ei hinata.

Matkat ja radat: kurkot noin 8 km, gubet yms. noin 5 km, prinsessat ja helpon elämän ystävät noin 2,5 km. Järjestäjät pidättävät oikeuden mittakaavavirheisiin. Lähtöpaikalta juostaan tietä pitkin k-pisteelle, joka toimii samalla gubbe- ja kurkoratojen keskusrastina. K-pisteelle saavuttaessa rastia ei luonnollisestikaan leimata, mutta k-pisteen kautta on kuljettava. Tapahtuma kuvataan ja ennen k-pistettä metsään oikaisseet hylätään eikä maalissa tarjota karkkia.

Kartta: Jani Lakasen taideteos. Paikoitellen oikein hyvä, mutta paikoitellen keskeneräinen. Tästä ei voi syyttää Jania vaan ratamestareita, jotka ovat osittain hyödyntäneet keskeneräisiäkin alueita kurkohengessä. Erityisesti kannattaa huomata, että ajouria ei ole kartassa ja muutenkin maastossa on paljon kohteita, joita ei löydy kartassa. Menestys vaatii tilanneälyä ja osaamista eli siinä mielessä kyse on aivan normaalista yösuunnistuksesta. Kokemus pullautuskartoista on eduksi. Helppo elämä on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, mutta silläkin radalla on syytä huomioida erityisesti kartan osittainen puutteellisuus.

Hindus_palat123

 

Muuta: maalissa tarjolla makeaa korvaukseksi kivusta ja kärsimyksestä.
 
Tervetuloa!
 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *