Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Hindus-Kurkon tulokset

 

Hindus-kurkon tuloksia ihmetellään vieläkin – sekä juoksijoiden että järjestäjien toimesta. Muutamilta kilpailijoilta jäi emit-kortit nollaamatta, joten systeemi pukkasi hylkyjä tuloslistoille. Lokien tarkistuksen jälkeen muutamia uusia nimiä on päässyt hyväksyttyjen joukkoon, mutta väliaikoja heille ei voitu pelastaa. Joku muukin käsittämätön merkintä luetuilta korteilta koneelle ilmaantui, mutta korjaillaan ainakin pisteiden osalta jälkikäteen.

Julkaistut Tulokset ja Väliajat. Lähtö tapahtui noin 3 min myöhässä tulospalvelun kilpailuaikaan nähden, joten lopputuloksissa ja 1. rastin väliajoissa on hieman ylimääräistä.

Kartat: Kurko, Gubbe ja Helppo Elämä.

Hindus_kuva1

Kuvia (Kiitos Pasille!) illan pimeydestä SkyDrivessä.
 

Vaativa maasto, hyvät hajonnat, “mielenkiintoinen” kartta, paikoitellen poissaolollaan hämmentänyt kivikko ja maittava laku maalissa sai monen kilpailijan suun maalissa hymyyn. Muutamia irvistyksiäkin maalissa nähtiin, lähinnä pitkän loppukiritaistelun ansiosta. Maalissa jouduttiin kaivamaan lakupussien lisäksi myös ensiapulaukku esiin:
Hindus_kuva2

 

2 Comments

 • Matti
  Posted 10.10.2014 at 08:32 | Permalink

  Kiitokset vielä Petterille ja muille ensiapuoperaatioon osallistuneille.

  Kuvan vekkiin meni muutama pullo desinfiointiainetta ja 14 tikkiä. Päälle antibioottikuuri. Ja mikä pahinta, tässä jää muutamat kurkoilut väiin…

 • Tapio Mattila
  Posted 10.10.2014 at 14:41 | Permalink

  Löfmanin Tomi leimasi sekunti ennen minua maalissa eli meidän järjestys toisten päin. Kiitos tuloksen kaivamisesta.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *