Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

KurkoCup myytävänä?

Kauden Kurkokiertue etenee syysmyrskyn lailla kohti loppuhuipennustaan. Käsiin räjähtämässä oleva tapahtumasarja on korkkiaan myöten ongelmissa; Järjestelyoikeuksista tapellaan, kartat viedään käsistä, parkkipaikat loppuvat, kurkokassa on pitkin poikin Keski-Suomea, nettisivut kaatuvat tuon tuosta ja organisaatio on burnoutin partaalla. Burnout Productions keksikin Continental kurkon jälkihöyryissä pistää koko Kurko-formaatti myyntiin, jolloin Keskisessä Suomesssa voitaisiin jatkossa keskittyä bonuksien laskemiseen kivikoissa rypemisen sijaan.  Alla kuvassa statistiikkaa Kurkosivujen kävijämääristä, mikä on sekin viikko viikolta kasvamassa tsunamiksi. Continental-kurkon jälkeisenä torstaina koettiin jälleen uusi kävijäpiikki 829 kävijää.
visitors

Kurkon kehitämisosasto lähteen seuraavaksi hoitoon  ja samalla myyntireissulle Välimeren rannikolle. Nähtäväksi jää starttaako Kurko-cup 2014 jo keväällä Antalyassa maailmancupin yhteydessä.

5 Comments

 • Posted 28.11.2013 at 21:46 | Permalink

  Nyt muuten alkaa olla todellista suunnistuksen ystävän HC-matskua tuo leikkaamaton gonzo-gubbe POV-video. josko nämä saataisiin kaikki ensi vuonna nauhalle lyhentämättömänä ja poltetaan DVD:lle ja aletaan myymään niin voi sitten tammi-maaliskuulla tehdä kotitreeniä ensi syksyn kekkereihin.

  ja eihän tää mikää iso homma ole järjestää mutta tosiaan kohta pitää valita maastot kisakeskuksen perusteella. vähän ku jukola konsanaan. eipä silti että olisi maastoissa valitsemista tai valittamistakaan

  mutta helkkarin hieno homma että melkee sata juoksijaa tulee tollakin kelillä paikalle

 • Reiman
  Posted 26.11.2013 at 16:00 | Permalink

  Kyllä tämä on positiivinen ongelma, vaikka aiheutuneiden ongelmien kautta asiaa lähestytäänkin. Osallistujien määrän kasvaessa vuosien saatossa kahdesta (2) -> sataan kolmeenkymmenneen (130) vaatii mm. parkkijärjestelyiden huomioon ottamista järjestelyissä. Moni muukin asia alkaa muistuttaa “virallisempia” tapahtumia., joihin liittyy erilaisia lupia yms.

  Katsotaan kauden jälkeen miten varaudutaan seuraavaan kauteen. Esim. tuplaamalla/trippaamalla matkat saataisin osanottajajoukko rajattua sopivaksi, mutta järjestäjien yöunien kustannuksella 😉

  • yontimo
   Posted 26.11.2013 at 20:11 | Permalink

   Joo kyllähän nämä on kaikki pelkästään hyviä juttuja jos joku toisin ymmärsi:) Kurkolla riittää kysyntää ja jos käyrät osoittaa samaan suuntaan niin ensi vuonna ollaan taas ISOmpia. Nuoria saisi tietty olla enemmän.

   • Kaitajärvi
    Posted 26.11.2013 at 21:26 | Permalink

    Niin, kohta on gubbesarjassa 100 äijää viivalla…

 • Mattitude
  Posted 26.11.2013 at 13:50 | Permalink

  Harmi, jos tämä kuormittaa järjestäjiä liikaa.
  Suunnisteljialle tämän on ollut aina viikon paras päivä!

Post a Comment