Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Vällyhoilo Blank Frontside Twister

 

Kurkorasti_16_rev1

Blank Frontside Twister rokkasi kuin hurrikaani tämän päivän voittajille. Sekä Kurkojen dominaattori Petteri Hutteri Huikko, että Gubbe-sarjan jyrä Vesa Vesku Klemettinen kertoivat metsän hiljenneen heidän osaltaan jo ennen kakkosrastin leimausta. Kummallakin oli tosin ollut vaikeuksia viimeisen DoppelD-hajonnan rastien kanssa, mutta se ei estänyt kummankaan riehakkaita voitonjuhlia, joissa ei Isotonic Lightia säästelty. KurkoCupin sääntö- ja järjestystyöryhmä kahlaa parhaillaan dataa läpi kuluneilta kahdelta vuosikymmeneltä. Saattaa nimittäin olla niin, että Hutterin yli kymmenen minuutin (!!!!!) voitto kilpakumppaneistaan saattaa olla KurkoHistorian väljin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Kurkoissa kakkossijan vei Nandi Anttonen. Gubbepuolella nähtiin todiste Sammakkolammen pohjamudan parantavasta vaikutuksesta kun Pasi Karate Kid Liuha nousi kuin felix-herkkukurkku leikkauspöydältä hopeamieheksi. Pari kuukautta sitten miehen jalkaterä lähes tuhoutui mystisessä kungfu-tapaturmassa.

Klemettisen perheen voitokasta iltaa täydensivät Kaisa ja Veera. Kaisa nappasi Helpon Elämän voiton sekunnin ennen Viivi Voutilaista. Veera taas vei hienosti Kurkotarten voiton ennen seuratoveria Eija Kestilää. Nassikoissa Otto Kaario näytti kaapin paikan isänsä lisäksi suurimmalle osalle Gubeista. Niin sitä pitää, nuorissa on toivo!

Hutteri2

 

Tänään viivoilla oli 101 ennakkoluulotonta rymyäjää, joista ainakin 69 sai hyväksytyn tuloksen. Yleisin keskeytyksen syy Kurkoissa oli kramppiin mennyt leimausranne (nk. suunnistajan ranne), tämä johtui radan 28 rastista. Muissa sarjoissa suurin pahan mielen syy olivat kartalle piirretyt lukuisat ruskeat viivat ja mustat kolmiot. Siitä huolimatta tai juuri sen takia maalissa oli varsin tyytyväisen oloista seurakuntaa. Ratoja ei tällä kertaa pystynyt vauhdikkaiksi moittimaan, ainoastaan päivän Kurko pystyi alle 10 minuutin kilometrivauhtiin. Ensi viikolla jatkamme Päijänne-trilogian päättävällä ISO-Kurkolla.

 

Kiitos tästä, katse eteenpäin!

 

Tulokset:

Kokonaistulokset, Ratatulokset ja Väliajat

Kartat:

Kurkokartta, Kubbekartta ja Helppo Elämä

 

Matin kuvia SkyDrivessä.
Teemun kuvat samassa sumpussa.

 

13 Comments

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()