Uusi osanottoennätys uudenvuodenjuoksussa

PP2016

Viime vuoden uudenvuodenjuoksu sai positiivista palautetta, joten perinnettä päätettiin jatkaa. Juoksussa saatiinkin uusi osanottoennätys, kun 215 juoksijaa lähti raketin pamahduksesta liikkeelle Lutakonaukiolta.  Juoksusää oli mainio ja rantoja päästiin kiertämään täysin sulaa asfalttia pitkin. Tapahtumassa kilpailtiin nopeimman ajan lisäksi hauskimman asun tittelistä. Tämän kilpailun voitti juokseva lehmä, jonka sanomalehti Keskisuomalainenkin huomioi uutisessaan.

Tapahtuma haluaa painottua kuntoilutapahtumaksi, mutta kärkipäässä juostiin silti erittäin vauhdikkaasti. Miesten  10 km sarjan voitti JKU:n Miika Takala uudella reittiennätyksellä 31.52. Myös naisissa juostiin kovempaa kuin viime vuonna Merja Rantasen voittaessa juoksun ajalla 38.20. Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät kisasivuilta.