Will dominoi jälleen Toivakassa!

hiihto2

Monet suunnistajat nauttivat tällä hetkellä etelän lämmöstä, mutta Teräsmiehet hakivat pahaa oloa räkä poskella Toivakasta. Kyseessä oli legendaariset Toivakan piirikunnalliset iltahiihdot. Kaiken kaikkiaan Teräsmiehiä saatiin viivalle mukavat 6 kappaletta. Tyyli oli vapaa mutta pakollinen.

Ennakko asetelmat kilpailuun eivät olleet kaikilla helpoimmat sillä Lasse oli hajottanut vapaantyylin sauvansa edellisessä treenikisassa (vahingossa??) ja uutta huippu paria ei meinannut löytyä. Perinteisellä kisaan startannut Hutteri hermoili koko päivän mikä liisteri on päivän kova sana ja kuinka saada suksi kuitenkin myös luistamaan. Keli oli loistava iltahiihdoille ja puitteet kunnossa kuten Toivakassa aina. Vapaanbaana oli tosin melko jäinen ja Hutterille lanattu perinteisen baana olematon, mutta erittäin liukas. Olosuhteet olivat kuitenkin kaikille samat joten sen taakse oli kenenkään turha mennä.

Will Critchley (Laukaan Urheilijat) vakuutti viime kesänä suunnistuksen AM-sprintissä samoissa maisemissa eikä torstai ilta tuonut asialle muutoksia vaan otti selvän voiton muista Teräsmiehistä. Virallinen aika 6,6km baanalle oli 15.21. Toiseksi nopein Teräsmies oli Samppa (Kortepohjan Pojat) häviten Willille 18 sekuntia. Isä-Saari (Halssilan Hiihto) oli tällä kertaa poikaansa Akia (Tikkakosken Virkistys) etevämpi ollen kolmas Teräsmies. Eroa Saarilla Williin oli kuitenkin jo noin minuutti. Hutteri (Laukaan Urheilijat) ja Lasse (Laukaan Urheilijat) jätettiin jäännös sijoille, liekö sitten ennen kisaa ilmenneet ongelmat haitanneet poikien menoa?

Maalissa nähtiin kuitenkin hapokkaita miehiä pipot vinossa, räkäklimpit leuassa ja hymy huulilla. Erittäin onnistunut reissu siis jälleen..paha olo saatiin jälleen jokaiselle ja spekulaatiot jatkuu edelleen.

Kiitokset Toivakan Rivakalle ja Toivakan Vapaa-aikatoimelle järjestelyistä ja tunnelmasta! Ens vuonna uudestaan! Mainittakoon vielä että kilpailun nimiinsä vei Hisu-Häkkisenäkin tunnettu Janne Häkkinen Petoteamista. Jannelle vielä muistutukseksi että Keurusrasteilla on revanssin paikka 😉

Viralliset tulokset löytyy ToiRin sivuilta. http://www.toivakanrivakka.fi/?x255784=258665

Hiihto3