Terän testijuoksu meni pipariksi

Teräsmiesten valmennuksessa puhaltaa uudet tuulet ja uudet kujeet. Valmennuksen puolella kuhina käy kovana kun uusia juttuja ajetaan sisään. Missään nimessä vanhoja hyviä ja legendaarisia metodeja ei olla unohdettu.Lauantaina palattiin niihin tuttuihin juttuihin ja niinpä Teräsmiehet suuntasivatkin Roninmäkeen testijuoksuun. Muutama mies kävi jo marraskuussa rykäisemässä reitin, mutta nyt nähtiin ilahduttavan monta Teräsmiestä viivalla ja katsomossa.
Toni oli vahvin 5,5 kilometrilläAlunperin Tonin piti rykäistä kaksi kierrosta mutta verenvuoto nenästä pakotti miehen tyytymään yhteen kierrokseen. Vielä ei ole toimitukselle tullut tietoa oliko verenvuodon syynä veljen kanssa syntynyt kahakka puolessa välissä rataa vai joku muu selitys.
Gianluca tykitti jälleen vakuuttavasti ja oli selvästi nopein 11 kilometrillä.Pientä spekulaatiota juoksun jälkeen myös saatiin sillä Jari “Jeah” Järvisen mukaan reitti oli pidentynyt 20 vuodessa, tai ainakin Jeahin aika oli tällä kertaa huonompi. Tämä selvitetään varmasti ennen seuravaa testiä.
Kiitokset hyville sparraajille Roope Koskiselle ja Lauri Pohjolalle.
Testijuoksu juostaan taas ensi kuussa ja silloin nähdään varmasti lisää Teräsväriä viivalla ja muita Keski-Suomessa asuvia huippuja.
Osaa varmasti jäi mietityttämään että miten se testijuoksu sitten meni pipariksi. No se selviää kun käyt tsekkaamassa Touhon huikeat kuvat.

http://vaajte.kuvat.fi/kuvat/Joulukuun+testijuoksu/

Tässä vielä viralliset tulokset.

Roninmäen testijuoksu 12.12.2015
Lämpötila +2, keli huono, tyyni, jossain kohdissa liukasta ?
10,8 km
Gianluca Salvioni  VaajTe
38.46 (5,5km 19.06)
Roope Koskinen KR
40.17 (5,5km 19.45)
Tuukka Jurvakainen VaajTe 40.48
(5,5km 19.25)
5,4km
Toni Saari VaajTe 19.03
Lauri Pohjola S-JKL 19.23
Jarkko Hautala VaajTe 19.43
Aki Saari VaajTe 20.21
Petri Saari VaajTe 20.31
Jari Järvinen VaajTe 23.52