Terä kotileirillä Peurungan kylpylässä…

PeurunkaCycling

Terä vietti perinteikkään Laukaan kotileirin Peurungan kylpylässä. Ohjelmassa oli kuntopiiriä, takaa-ajo sprinttiä, sählyä, palaveria ja pitkää hiihtoa. Ja tietenkin kovat reissit kylpylän hulppeassa liukumäessä.

Terän ulkomaan vahvistukset eivät leirillä olleet mukana, mutta muuten osanotto oli hyvä. Sinivalkoista väriä oli varsinkin sunnuntaina ladulla riittävästi:)

PeurunkaHiihto

Leirin ensimmäinen harjoitus oli Lassen kuntopiiri, jossa vatsalihaksia ei säästelty. Tavoitteena harjoituksella tuntuikin olevan ”rantakuntoon 2013″:). Paikalla oli myös paikallista mediaa, joten skarppina piti olla, ettei kuvissa näyttänyt lepsuilevan.

Lauantai alkoi verryttelyllä Laukaaseen, jossa odotti Jake Puttosen laatima Malibu-sprintti. Ensimmäisenä lähdettiin väliaikalähdöin ja nopeimmaksi selviytyi Nandi Anttonen. Jonne Lakanen oli seuraavana.Takaa-ajo osuus ei tuntunut aluksi tilannetta muuttavan, mutta yllättäen mukaan pinkaisi Pete Saari ja Timo Joensuu. Siis mitä! No selvisi sitten että pojat hieman oikaisivat jättäen pari rastia välistä. Loppuun Jake oli laatinut vaativat reitinvalinnat. Rastiväli8-9 näytti aluksi simppeliltä, lyhyt väli, joten suoraan lumihankea pitkin. Tarkemmin katsottuna suoraan ei päässytkään, vaan väli piti kiertää. Tästä napsahtikin hylsy lähes kaikille. Nandi selvitti tämän välin ja tuli voittajana maaliin, kylläkin muiden perässä:)

PeurunkaMalibu

Reissit jatkuivat ruuan jälkeen liukumäessä, jossa tekniikka oli valttia. Teräläisille jäi kuitenkin paljon kehitettävää, kun muut veteli sellaisia aikoja tauluun, johon yksikään teräläinen ei yltänyt.Oma mielipide on se, että massaa oli teräläisillä aivan liian vähän:)

Illalla pelailtiin vielä vähän sählyä ja tietenkin pidettiin palaveria. Sunnuntaina hiihdettiin kaikki Laukaan avatut ladut, osa pariinkin kertaan. Sitten leiri alkoikin olla paketissa. Kaiken kaikkiaan loistava leiri, muutamilla oli vähän ongelmia jalkojen kanssa, mutta kunto tuntui kaikilla olevan hyvä.

Tulokset Malibu-sprint final:
1. Antti Anttonen 15.37
2. Antti Turpeinen 17.23
3. Toni Saari 17.47
4. Tuukka Jurvakainen 18.20
   n. 10 x HYL
Tulokset K-130 Liukumäki Peurunka:
1. Lasse Kautto 	19,6s
2. Juha Sorvisto 	19,7s
3. Pasi Ikonen		20,2s
4. Touho Häkkinen	20,4s
   Timo Joensuu 	20,4s
6. Toni Saari 		20,?s
7. Jouni Kahelin 	20,8
8. Petteri Huikko 	21,?s

Liukumäkitulokset osin epäviralliset.

AA