SM-yö majoitus

Hotelli Verso

verso1verso2

Hotelli Verso palvelee sinua Jyväskylän keskeisimmällä paikalla, kävelykadulla. Huonehintaan sisältyy aamiainen, ilmainen
Wi-Fi sekä asiakassaunojen käyttö. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme. Kaikki Verson huoneet ovat ilmastoidut ja huonevarusteluun kuuluvat minibaari, tallelokero, silitysvälineet ja 40 tuuman taulu-TV. Aamiaisella tarjolla joka aamu Verson suomalainen aamiainen.

1hh 99 €

2hh 115 €

Varaa tästä

 

Kylpylähotelli Peurunka

peurunka1peurunka2

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Laukaassa, vain 25 km päässä Jyväskylästä. Ainutlaatuisessa teemakylpylässä on 130 metriä pitkä vesiliukumäki sekä useita porealtaita. Peurungan ympäristö tarjoaa lisäksi hyvät ulkoilumaastot. Kaikissa huoneissa oma wc, suihku, tv, liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamiainen sisältyy hintaan Peurungan ravintolassa. Vastaanotto auki 24 h.

 Kylpylähotelli 1hh 99 € / 2hh 129 €

Peurunkapihan rivitalot 1hh 89 € / 2hh 109 €

Peurantähden 4hh -huoneisto 227 €

Varaa tästä

 

 Outdoor Hostel Laajis

laajis1laajis2

Outdoor Hostel Laajis sijaitsee 8 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta Laajavuoren hiihtokeskuksen läheisyydessä. Kaikkiin Outdoor Hostellin perustason huoneisiin kuuluu jaetun kylpyhuoneen, pesutuvan ja yhteisen keittiön käyttömahdollisuus. Samassa rakennuksessa palvelee kahvila-ravintola Gasthaus Laajis, jossa tarjoillaan myös hostellin aamupala (sisältyy majoituksen hintaan). Yleisissä tiloissa on käytettävissä ilmainen Wi-Fi.

2hh 69 €

4hh 89 €

Varaa tästä

 

Kysy lisää sähköpostilla tai soita

Jkl Booking

014 339 8144
majoitus@jklpaviljonki.fi