Nort Oslo Sprint

Nortin ensimmäinen osakilpailu juostiin Oslon Ammerudissa 1.6.2013. Terälaisistä Tanskan väreissä suunnistava Tue Lassen oli erittäin vahva sijoittuen hienosti kolmanneksi.  Seuraava teräläinen Nandi Anttonen oli sijalla 27 jääden 1.01 voittajasta Matthias Kyburzista.  Suomalaisista kuitenkin toiseksi parhaana.  Anders Nordberg oli kisan 51 ja  Juha Sorvisto oli kisan 58.

image

Tue juoksi lähes virheettömän juoksun. Tuen sanoin “Good race”.  Antillakin oli suunnistus kohdallaan, mutta ero kärkeen jäi harmittamaan. “Pari huonoa reitinvalintaa selittää osan erosta, mutta loput menee sujuvuuden piikkin.” Juhalla tuli muutama selvä virhe,  jonka vuoksi ero kärkeen kasvoi kahteen minuuttiin. ” Tahmea suunnistus tänään”

Tulokset löytyvät linkistä

Ja GPS seuranta linkistä

Valitettavasti Antille ja Juhalle ei GPS mokkulaa lähdössä annettu, joten heidän reitit jäävät mysteeriksi.