Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Horinat

 

[caption id="attachment_423" align="aligncenter" width="640"]Petolauman jälkiä; Keskusrastin taistelutanner. Petolauman jälkiä; Keskusrastin taistelutanner.
[/caption]

Kurkosivujen toimitus kävi Horina-Kurkon tapahtumapaikalla taistelujen jälkeisenä aamuna. Metsästä löytyi nastoilla varustettujen petoeläinten jälkiä sekä merkkejä erinäisistä kyynärpäätaisteluista keskusrastin läheisyydessä. Tuloksia ei paikan päältä vielä löytynyt, mutta olemme uskossa vahvat niiden ilmaantumiseen jossain muodossa ja jossain vaiheessa toimituksen käsiin.
Kurkokansaa koetellaan jälleen tulossekoilujen vitsauksilla – älkäämme menettäkö toivoa Kuten Mooseskin pääsi Horinvuorelta luvattuun maahansa, niin Kurkokin vielä löytää totuuden. Vai pääsikö Mooses?

 

Keraalleen päivitetyt Tulokset ja Väliajat; lisää korjauksia tehdään palautteen pohjalta…

Kartat: Kurkot, Gubbet ja Helppo Elämä.

 

Horina_04

 

5 Comments