Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Horinat

 

[caption id="attachment_423" align="aligncenter" width="640"]Petolauman jälkiä; Keskusrastin taistelutanner. Petolauman jälkiä; Keskusrastin taistelutanner.
[/caption]

Kurkosivujen toimitus kävi Horina-Kurkon tapahtumapaikalla taistelujen jälkeisenä aamuna. Metsästä löytyi nastoilla varustettujen petoeläinten jälkiä sekä merkkejä erinäisistä kyynärpäätaisteluista keskusrastin läheisyydessä. Tuloksia ei paikan päältä vielä löytynyt, mutta olemme uskossa vahvat niiden ilmaantumiseen jossain muodossa ja jossain vaiheessa toimituksen käsiin.
Kurkokansaa koetellaan jälleen tulossekoilujen vitsauksilla – älkäämme menettäkö toivoa Kuten Mooseskin pääsi Horinvuorelta luvattuun maahansa, niin Kurkokin vielä löytää totuuden. Vai pääsikö Mooses?

 

Keraalleen päivitetyt Tulokset ja Väliajat; lisää korjauksia tehdään palautteen pohjalta…

Kartat: Kurkot, Gubbet ja Helppo Elämä.

 

Horina_04

 

5 Comments

 • tapio mattila
  Posted 15.11.2014 at 14:06 | Permalink

  Yhdeltä kimppakyytiläiseltä jäi naisten sormikas autoon, kulkee mukana seuraavaan kurkotapahtumaan, voi myös soitella 050 3104 205. Lisäksi jos koneelta löytyy mullekin tulos niin aina paranee, ainakin olin mukana juoksemassa.

 • joonas nurminen
  Posted 15.11.2014 at 15:08 | Permalink

  Tulin maaliin n. puoliminuuttia ennen Hämäläisen Aria. Oman kellon mukaan aika oli 37.12

 • Heikki
  Posted 15.11.2014 at 15:14 | Permalink

  Gepsin mukaan kokonaisaikaa meni 31.57 ja ykkösellä painittiin ajassa 6.23. Tuloksista näyttäisi puuttuvan vielä ainakin Morcel ja Hartman, joitten ajat katos tietokoneen ekaan kaatumiseen.

 • Morceli
  Posted 15.11.2014 at 16:34 | Permalink

  Maaliintulojärjestys taisi olla: Heikki (31.57), Jones, Aleksi, Morceli (34.39 gps-aika) ja Hartman. Jones ja Aleksi pari sekkaa edellä ja Hartman sekunnin takana. Heikki oli ylivoimainen – lisäpainot ensi viikolla reppuun!

 • Lauri Pyykönen
  Posted 17.11.2014 at 17:45 | Permalink

  Ilmeisesti toisen, kaverille lainaamani, emitin nimenvaihto ei jäänyt koneelle muistiin. Mulla siis nyt pari kertaa nimi tuloksissa. Itse olin 16. ja sain yhden pisteen, ilmeisesti tuo sija oikeuttaisi jakamattomaan 7-pisteeseen. Toisella emitilläni juoksi Harri Autio, sijalle 44.
  Saa korjata mut ei oo pakko…

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *