Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Pais vauhdikkain PeTo-kurkossa

20131016_petostartti

Runsaasti reitinvalintaa sisältäneellä kurkoradalla ratkaisuja tapahtui jo 2,5km ykkösvälillä lauman hajotessa useille eri reitinvalinnoille. Nopeimmaksi osoittautui suoraviivainen reitti Kivilammen pohjoispuolelta, jonka avulla Pais ja Hutteri pääsivät minuutin karkumatkalle. Takaa-ajajat eivät saaneet karkulaisia missään vaiheessa näkyviin ja joutuivat tyytymään taisteluun kolmossijasta. Voittotaistelussa ratkaisu nähtiin vasta maaliviivalla, kun pienen eron viimeisellä rastilla saanut Hutteri jäi ihailemaan suurta puupinoa Paisin korjatessa potin.

Gubeissa potin korjasi sarjakärki Jussi Hietala, ottaen kauden ensimmäisen paalunsa ennen Mattilan Tapsaa ja Heikkilän Ossia. Kurkottarien nopein Miia Niittynen ei tällä kertaa aivan yltänyt lerppojen kärjen vauhtiin, mutta otti selvän voiton sarjassaan ennen nuorta Veera Klemettistä.

Nassikoiden papereita ei taaskaan ehditty tarkistaa, mutta oletettavasti nopein oli SuunnanOtto. Helpossa Elämässä velipoika Arttu ei jäänyt odottelemaan tyttöjä vaan karkasi selvään voittoon.

20131016_pedot

 

Tulokset radoittain, Väliajat radoittain, Kokonaistulokset

 

Kartat: Kurkot, Kurkottaret+Gubet+Nassikat ja Helppo Elämä:

PeTo-Kurkot PeTo-Gubet PeTo-Helppo

 

PeTo-kurkossa sivuttiin viimeviikkoista osanottajaennätystä, kun metsään kirmasi 119 osanottajaa. Radat eivät ilmeisesti olleet kuitenkaan kurkoluokkaa, kun moitteita tuli vähän, joten ensivuonna jotain erilaista kenties Sikakurkon merkeissä?

 

Mehton kuvia SkyDrivessä.

 

7 Comments