Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Hurjastelua Sirkkaharjussa!

Valtra6

Ratamestarin aikalaskelmat pettivät pahasti KurkoCupin avauksessa Sirkkaharjussa. Kurkot painelivat reilun 7 km:n radan alle 5,5 minuutin kilometrivauhtia. 40 minuutin voittoaikaan mahtui vielä minuutin verran emit –kortin etsintää ensimmäisen keskusrastin läheisyydessä. Kilpakumppanit eivät jättäneet ÄssäTonia yksin etsintöihin, vaan korttia haettiin porukalla.  Ainakin kärkikolmikolle sattuivat samat hajontalenkit, joten loppuratkaisu jäi ahtaalle loppuviitoitukselle. Loppuviitoituksella törmäiltiin, josta pahiten kärsi Hutteri menettämällä kellonsa. Ehkä pahinta, siinä saattoi mennä jopa Kurkoavauksen voitto.

Kurkottarissa osanottajia oli vain neljä. Nopeiten heistä 5,5 km:n radan selvitti Kirsi Kihlström. Lieneekö kuntorastikausi verottanut osanottajamäärää kaiken kaikkiaan.

Nassikka Aleksi Ilmonen tarjosi Gubeissa juosseella Jari Liuhalle tiukan vastuksen, tappiota tuli pari sekuntia. Molempien kilometrivauhti oli kuuden minuutin pinnassa. Tuloksissa Nassikat ja Gubet ovat vielä samassa tuloslistassa, koska ulkoisen olemuksen perusteella järjestäjien oli mahdotonta erottaa Gubet Nassikoista!

Kovasen sisaruksista Anu nautti HelpostaElämästä Maijua kolmisen minuuttia enemmän, Maijun aika oli noin 24 minuuttia.

Puitteet saivat kehuja, jatkossakin pitäisi pyrkiä päällystettyihin parkkipaikkoihin ja maalattuihin parkkiruutuihin. Valtralta oli mukana valokuvaajakin, ja Suurosen Jarin ottamia kuvia löytyy täältä. Alustavat tulokset ovat Rasti E4:n kotisivuilla (www.rastie4.fi), Nassikoita ja Gubbeja ei tulosluettelossa ole vielä eritelty.

Valtra8

3 Comments

 • Hutteri
  Posted 19.9.2014 at 12:09 | Permalink

  Kiitokset jälleen E4, olipahan taas nannaa! Oli kyllä kovaa ajoa, peräsuoli pitkällä sai kruisailla. Tsaaren emitti piti etsiä koska muuten ei ois ollu ankkuria sunnuntaille

 • Hutteri
  Posted 19.9.2014 at 12:14 | Permalink

  Pahoittelut vielä melko äreästä käytöksestä maalialueella, tunteet roihahti yli kun kyseessä oli kuitenkin kauden pääkiertue. Onneksi kohta alkaa salibandykausikin niin alkaa mullakin löytymään lisää kovuutta “avojäätaklauksiin” 😉

 • YlösJussi
  Posted 19.9.2014 at 19:45 | Permalink

  Ratamestarikin pahoittelee!
  HelponElämän kutosrasti (koodi 36) oli sijoitettu väärään paikkaan, kuten tarkkaavaisimmat sen totesivat. Järjestävän seuran Mari Varis kärsi ratamestarin virheestä eniten. Ratamestarilta oikea kaivo ja kivi jäi löytämättä. Väärän kaivon vieressä oli kumpare, taustakartalla symbolin vaihto ja rasti siihen. Näin helppoa se on! Siis oikea rasti väärässä paikassa.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *