Pimeämpää, kosteampaa, kylmempää ja pinkkiä

Hurjastelua Sirkkaharjussa!

Valtra6

Ratamestarin aikalaskelmat pettivät pahasti KurkoCupin avauksessa Sirkkaharjussa. Kurkot painelivat reilun 7 km:n radan alle 5,5 minuutin kilometrivauhtia. 40 minuutin voittoaikaan mahtui vielä minuutin verran emit –kortin etsintää ensimmäisen keskusrastin läheisyydessä. Kilpakumppanit eivät jättäneet ÄssäTonia yksin etsintöihin, vaan korttia haettiin porukalla.  Ainakin kärkikolmikolle sattuivat samat hajontalenkit, joten loppuratkaisu jäi ahtaalle loppuviitoitukselle. Loppuviitoituksella törmäiltiin, josta pahiten kärsi Hutteri menettämällä kellonsa. Ehkä pahinta, siinä saattoi mennä jopa Kurkoavauksen voitto.

Kurkottarissa osanottajia oli vain neljä. Nopeiten heistä 5,5 km:n radan selvitti Kirsi Kihlström. Lieneekö kuntorastikausi verottanut osanottajamäärää kaiken kaikkiaan.

Nassikka Aleksi Ilmonen tarjosi Gubeissa juosseella Jari Liuhalle tiukan vastuksen, tappiota tuli pari sekuntia. Molempien kilometrivauhti oli kuuden minuutin pinnassa. Tuloksissa Nassikat ja Gubet ovat vielä samassa tuloslistassa, koska ulkoisen olemuksen perusteella järjestäjien oli mahdotonta erottaa Gubet Nassikoista!

Kovasen sisaruksista Anu nautti HelpostaElämästä Maijua kolmisen minuuttia enemmän, Maijun aika oli noin 24 minuuttia.

Puitteet saivat kehuja, jatkossakin pitäisi pyrkiä päällystettyihin parkkipaikkoihin ja maalattuihin parkkiruutuihin. Valtralta oli mukana valokuvaajakin, ja Suurosen Jarin ottamia kuvia löytyy täältä. Alustavat tulokset ovat Rasti E4:n kotisivuilla (www.rastie4.fi), Nassikoita ja Gubbeja ei tulosluettelossa ole vielä eritelty.

Valtra8

3 Comments