viesti/os + | radat

15.7.2002
MC-VIESTI 'Os' 3.7.2002


Viestissä oli selvä ennakkoasetelma - olimme suosikkeja. Etukäteen puhuimme, että kakkonenkin on niin hyvä, että varmasti kautta aikain parhaat mahdollisuudet kaksoisvoittoon miesten mc-viestissä. Ajatus tuntui toki kaukaiselta, sillä mc-viestit eivät tunnetusti ole sujuneet erinomaisesti Suomen miehiltä.

Mutta kun alistetaan niin silloin alistetaan. Oli meillä vauhti päällä toden teolla. Unelma kaksoisvoitosta toteutui ja suomalaisalistus jatkuu... Omalta kohdalta aloitus sujui hyvin toisen rastin pientä hapuilua lukuunottamatta. Onnistuin rynnimään vaihtoon kärjessä Thomas Aspin ollessa kuin rautakanki loppuviitoituksella.

Mielenkiintoista oli juosta tällä tasolla pitkästi yhtä matkaa Jonnen kanssa. Olimme yhdessä kahdestaan kärjessä pitkän matkaa. Jonne joutui lopussa taipumaan vaivaiset 6sek ja oli vaihdossa viides. Pasi ja Mats jatkoivat loistosuorituksia. Kaikki olimme osuutemme nopeimpia ja mc-voitto tuli suosikin paineista huolimatta. Kakkosessa Jarkko ja Petteri hoitivat homman hienosti ja niinpä he tyylittelivät toisena Jonnen kanssa maaliviitoituksella.

-jani-