o-ringen

17.7.2002
KOVA KISARUPEAMA EDESSÄ (ALKANUT) 16.-26.7.

Eilen oli FINillä maailman rankingkisa, joka ei ollut fyysisesti eikä taidollisesti helpoimmasta päästä. Suorastaan nautinnollista suunnistusta! Suunnistus sujuikin hyvin, mutta pienen kevyen jakson jälkeen juoksu olikin melko velttoa, varsinkin lopussa. Jyrkät ja osin kivikkoiset supan rinteet, joita juostiin ylös-alas, tekivät kisasta todella raskaan.

Samalla alkoi ehkä urani tähän asti kovin kisaputki. Saa nähdä, miten miehelle käy. Yhdentoista päivän aikana olisi suunnitelmissa 9 kilpailua: huomenna HL-finaali, lauantaina alkaa O-ringen prologilla ja välipäivänä PWT-kisa. Rajua leikkiä! Jos jakson jälkeen on ehjin nahoin, niin suorituskyky saattaa nousta vielä pykälän verran. Kovat kilpailujaksot ovat yleensä sopineet mulle hyvin, siksi aion toteuttaa tällaisen suunnitelman.

Tärkein tavoite on suunnistaa jokainen kisa virheittä, ainakin minimoida virhemahdollisuudet. O-ringenin osakilpailut joutuu ehkä juoksemaan 95-98% teholla, jottei jalat lähde alta. Takaa-ajossa sitten loput 100% voimasta ja tehosta pelissä. Asiasta kolmanteen - O-ringeniä ei ole suomalainen mies voittanut vuosikymmeniin, joten Pasin ja Matsin kanssa (siis joku meistä) korjataan tilanne tänä vuonna. Ainakin mahdollisuudet ovat mitä parhaimmat. Ruotsalaiset ovat toki Löwegreniä lainaten maailmanmestareita omalla maallaan, joten kilpailusta tullee kova.

-jani-