Sadismi 2012

Sadismi-Suunnistus kuuluu Kurko-Cup:n tavoin Jyväskylän ja Keski-Suomen loppusyksyn suunnistusperinteeseen. Sadismi-Suunnistuksen idea on tarjoilla osallistujille äärimmäisen vaativa ja toisenlainen harjoituspäivä.

Jotakin ihan muuta” siis normiharjoituksen sijaan. Harjoitusmielessä ylimenokaudella on huippusuunnistajillakin varaa ylipitkiin maastolenkkeihin ja kuntoilijoiden kestävyyden rajoja koetellaan ihan tosissaan. Ratamestarit pääsevät toteuttamaan itseään oikein kunnolla ja sadistiset luonteenpiirteet pääsevät esiin. Myös maastollisesti on kierretty alueita, joihin eivät suunnistajat normipäivänä pääse tutustumaan.

Suunnistustehtävätkin ovat olleet varsin erilaisia vuosien kuluessa. Joinakin vuosina kartta on ollut 1800-luvulta, joskus peilikuva alkuperäisestä tai sitten mosaiikkipalapelinä kilpailijoiden tulkittavana. Tänä vuonna kartta-aineisto on varmasti paikkansapitävin koko Sadismi-i-Suunnistuksen historiassa, mutta jotakin “toisenlaista” on jälleen tarjolla. Suunnistuksellisesti tämänvuotinen Sadismi-suunnistus on erittäin vaativa, joten kokemattomimmat voivat kulkea reitin vaikka kaverin kanssa.

Juttuja vanhoista Sadismeista: 2005, 2004, 2003, 2002, 2001

Tulokset

Kartat

Pullautuskartat

Valokuvia

Lähtövideo

Maalivideo

Yhteislähtö sunnuntaina 18.11. klo 9:00

Kokoontuminen yhteislähtöön klo 8:50 Ladun majalla.

Lähtö ja maali Ladun majalla.

Yleisohje osallistujille

Sarjat ja matkat:

Sadistit 23 km
Masokistit (=naiset), Gubet, Parittelijat 18 km
Helppo Elämä 13 km
Vielä Helpompi Elämä 9 km

Karttoina tuoreita laserkeilapullautuksia. Kartat on muovissa. Rasteilla rastilippu ja pihtileimasin (joten emitit voitte jättää kotiin).

Osanottomaksut 15€, Teräläiset ja alle 16 vuotiaat ilmaiseksi.

Varmista karttojen riittävyys ilmoittautumalla ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen jajape@gmail.com. Maksut ennen starttia ladun majalla. Käy samalla ilmoittamassa puhelinnumerosi järjestäjille. Ennakkoilmoittautuneita 15.11. mennessä 90 kpl!

Muutama ylimääräinen karttasetti varataan paikan päällä jälki-ilmoittautuville. Ladun majan sisätilat ovat käytössä. Saunomismahdollisuus peruttu (Jyväskylän Ladun väki nosti laiturin ja laittoi saunan talveksi kiinni). Järvessä kylmää vettä tarjolla. Saa uida omalla vastuulla. Reitin varrella on kaksi huoltopistettä (ei kuitenkaan 9 km radalla). Omat juomat ym eväät kuljetetaan, muutoin siellä on sekalaista mehua tarjolla. Kännykkä kannattaa pakata vyölaukkuun.

Videostriimiä ladun majalta, käynnistyys joskus sunnuntaiaamuna....toimii jos vaan riittää mokkulassa kaistaa

Tervemenoa!

kartta

Valmis kartta