Keskisuomalaista yösuunnistusta jo 20 vuotta.

Hutteri laittoi kurkoilijat ruotuun!

Kuvaaja: Harri Mehto

Illan kurkoiluun ennakkosuosikkina lähtenyt Marko Tölli ei pystynyt hallitsemaan hänelle luotuja paineita vaan sortui suureen virheeseen ensimmäisen hajonnan koittaessa. Tällä kertaa hajonta puri ja kovasti kaipailtu peesipaikka jäi Markolta hyödyntämättä. Ilmeisesti ratamestarikaksikko onnistui pilkkomaan kurkojunan tehokkaasti, vaikka junia syntyikin eri hajontavariaatioiden kesken. Hajontojen tasapuolisuudesta voi kukin olla omaa mieltään. Ratamestarikaksikon mukaan ne olivat kurkoiluun varsin reilut. Ennätyskurkoa varjosti kuitenkin muutaman kurkoilijan leimaustietojen puuttuminen. Jatkossa nollatkaa emit-kortti vasta sisäänluvun jälkeen. Muutoin lukijaleimasin sammuttaa emit-kortin ja kurkopisteitä ei vain yksinkertaisesti kerry tilille.

Edelleenkin nimettömänä pysyttelevä järjestäjäkaksikko ei ota vastaan edes urheilijoiden oikeusturvalautakuntaan toimitettuja valituksia leimojen oikeellisuudesta. Jos asia kovasti kaihertaa, voi siitä kuitenkin avautua muille kurkoilijoille sympatian vuoksi. Saa nähdä selviääkö toinen järjestäjistä leimasimien hakureissulta vielä saman vuorokauden puolella takaisin vai sammuuko lamppu ennen toiseksi viimeistä kuopparastia..

Ratatulokset, väliajat, Kokonaistulokset

Harri Mehdon kuvia Ruotu-Kurkosta

Post a Comment