Jukola tulee – Terä on valmis

Nykymuotoinen Vaajakosken Terä valmistautuu 11 kerran Jukolan viestiin. Vuoden 2005 jälkeen seura on ollut 10 parhaan joukossa yhdeksän kertaa ja kerran sijoitus oli yksitoista. Tavoitteena Paimion Jukolassa on yltää kymmenennen kerran top 10 sakkiin.

Terä 1. Team

  1. Toni Saari
  2. Petteri Huikko
  3. Petri Saari
  4. Lasse Kautto
  5. Antti Anttonen
  6. Jonne Lakanen
  7. Pavel Kubat (CZE)

Ensikertalaisia joukkueessa ovat Petri Saari, Petteri Huikko, Lasse Kautto sekä ankkuri Pavel Kubat. Joukkue on siis uudistunut viime vuosista melkoisesti. Kaikki uudet ykkösjoukkueen suunnistajat ovat kuitenkin varsin kokeneita viestisuunnistajia. Ykkösjoukkueen suunnistajista ovat loukkaantumisen takia sivussa Juha Sorvisto ja Samuel Heinonen.

Kakkonen on ykkönen?

Terän kakkosjoukkue oli Jukolassa viime vuonna paras kakkosjoukkueista. Kakkosjoukkue on tänä vuonna rakennettu nuorista haastajista. Joukkue on myös varsin kansainvälinen, sillä siinä on kaksi hurjapäätä Tsekistä sekä Sveitsistä. Andrin Gründler on juuri täyttänyt 17 vuotta, mutta on jo varsin kokenut ja hyvin menestynyt nuorten EM-kilpailuissa. Hänet valittiin juuri Sveitsin 18-vuotiaiden poikien joukkueeseen EM-kilpailuihin.

Terä 2. team

  1. Tuukka Jurvakainen
  2. Aki Saari
  3. Teemu Karjalainen
  4. Jonas Grundler (SUI)
  5. Jan Pavlovec (CZE)
  6. Andrin Gründler (SUI)
  7. Patrik Horak (CZE)

Kolmonen on Kokenut, Kovakuntoinen ja Kansainvälinen

Terä 3. team

  1. Jari Sipilä
  2. Timo Joensuu
  3. Jarkko Hautala
  4. Janne Hartman
  5. Timo Sivill
  6. Gianluca Salvioni (ITA)
  7. Will Critchley (CAN)